Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: weeba Date: Mar 24, 2008 2:46pm
Forum: etree Subject: Upload Issue

I just added a directory for vaco2008-03-21 and 2008-03-20.

I logged in fine for the March 21 show, but the server for the March 20 show (ia341014.us.archive.org) is refusing my connection.

Ideas?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: weeba Date: Mar 25, 2008 2:05pm
Forum: etree Subject: Re: Upload Issue

Hi. This is still happening. Can anyone assist?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Tyler Date: Mar 25, 2008 4:37pm
Forum: etree Subject: Re: Upload Issue

massive server problems abound recently.

checkin commands aren't happening fast (or at all)

the engineers know about it and are working on it as quick as they can.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Tyler Date: Mar 25, 2008 4:37pm
Forum: etree Subject: Re: Upload Issue

massive server problems abound recently.

checkin commands aren't happening fast (or at all)

the engineers know about it and are working on it as quick as they can.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: weeba Date: Mar 25, 2008 5:51pm
Forum: etree Subject: Re: Upload Issue

Tyler

I'm not trying to check it in...I can't even log into the server to upload the show in the first place. Is this related?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Tyler Date: Mar 26, 2008 8:10am
Forum: etree Subject: Re: Upload Issue

yes

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Kinfolkiana Date: Mar 28, 2008 1:21pm
Forum: etree Subject: Re: Upload Issue

will we be able to checkin the shows even if it takes longer than 48 hours or will i have to reup everything!

Thanks for all you do!

Tyler